En yüksek ekran ve doygunluk kadranlarına sahip bu ücretsiz yumuşak kesme eklentisini indirin

 

En yüksek ekran ve doygunluk kadranlarına sahip bu ücretsiz yumuşak kesme eklentisini indirin

Initial Audio'dan Initial Clipper, ses sinyalinizin sıfır desibelin üzerine çıkmasını önleyecek ücretsiz bir VST/AU efekt eklentisidir.

Ses kırpma, bir ses sinyali sıfır desibel değerini aştığında gerçekleşir ve genellikle bozulmaya neden olur. Yumuşak bir kesme makinesi kullanmak, tepe noktaları düzeltmenin en kolay yollarından biridir.

Initial Audio'nun Initial Clipper eklentisi dört kadran içerir: Giriş Kazancı , Eşik , Doygunluk Pozitif ve Doygunluk Negatif , giriş sinyalinin tepe ses seviyesini gösteren kullanışlı bir gerçek zamanlı tepe ekranı ile birlikte ne kadar kırpma uygulandığını kolayca görselleştirmenizi sağlar. Sadece eşiği ayarlayın ve ses bu seviyeye ulaştığında yumuşak kırpma uygulanacaktır. Zirveler ne kadar hızlı ve yüksek olursa, hoş bir ses elde etmek için eşiği o kadar aşağı indirmeniz gerekir.

Pozitif ve negatif doygunluk parametreleri, ekstra harmonik ve harmonik olmayan doygunluk eklemenize izin vererek, genel karışıma ekstra dolgunluk ve sıcaklık sağlar. Doygunluğun yalnızca tepe noktalarına değil tüm ses sinyaline uygulandığını, dolayısıyla dinamik aralığı azaltacağını unutmayın.

Son olarak, bir LUFS Meter, miksinizin ne kadar yüksek olduğunu size gösterecektir; bu, eklenti ana kanala uygulandığında özellikle yararlıdır. Tüm bu özellikler, koyu renk şemasına sahip temiz, yeniden boyutlandırılabilir bir GUI'de paketlenmiştir.

Initial Clipper bugün 64-bit Windows için VST2/VST3 veya macOS bilgisayarlar için AU/VST2/VST3 (Big Sur ve Apple silikon uyumluluğu ile) olarak ücretsiz olarak indirilebilir. İndirme 30MB'dir ve İlk Ses, ömür boyu ücretsiz güncelleme sözü verir. Buraya gidin, SEPETE EKLE'yi tıklayın , ardından bir hesap için kaydolun. Eklentiyi “Hesabım” – “İndirdiklerim” altında bulacaksınız.

0 Yorumlar