Arkadaşlarınızla Çevrimiçi Film ve Dizi İzlemenizi Sağlayacak 5 Uygulama

Arkadaşlarınızla Çevrimiçi Film ve Dizi İzlemenizi Sağlayacak 5 Uygulama



 Koronavirüs hastalarının sayısındaki hızlı artış nedeniyle, dünyanın dört bir yanındaki büyük şehirlerin çoğu kilit altında. Böyle bir durumda, insanlar bir dizi farklı eğlence kaynağı arıyorlar.

Netflix



👉 Rave (TAVSİYE EDİLEN) EN POPÜLER 👈

Rave uygulaması, en sevdiğiniz TV şovlarını veyaarkadaşlarınızla filmler. Daha çok bir Netflix partisine benziyor, ancak mobil cihazınızda. Bununla birlikte, Netflix partisi, 
kullanıcıları herhangi bir güçlük veya sorun olmadan yalnızca Masaüstünde hizmetten 
yararlanmaya sınırlayan bir Chrome uzantısıdır. Rave uygulaması, iPhone'unuzdaki sohbet 
odası yardımıyla arkadaşlarınızla izlemek gibi benzer bir deneyim sağlayabilir.

Rave uygulaması her iki Play'den de indirilebilirMağaza ve App Store. Ancak Rave uygulamanızda nasıl bir Netflix partisi düzenleyeceğinizi merak ediyorsanız, bu makale tam size göre. İşlem basittir ve yalnızca birkaç adımdan oluşur. Hem Android hem de iPhone'da Rave uygulamanızda nasıl Netflix partisi ayarlayacağınıza bakalım.



Kaynak: Hile Sayfası

En sevdiğiniz programı veya filmi izlemek için arkadaşlarınızla ve ailenizle bir araya gelmek her zaman iyi bir fikir olsa da, mevcut durum bunu yapmamıza izin vermiyor. Ancak en sevdiğiniz içeriği aşırı derecede izlemeyi planlıyorsanız endişelenmeyin, sizi koruduk.

Netflix'i arkadaşlarınızla izleyin
Kaynak: Kullanın

İşte arkadaşlarınızla senkronize olarak Netflix ve YouTube gibi hizmetlerde çevrimiçi içerik izlemenizi sağlayan 5 hizmet.

1. İkiyedi

Sorunsuz bir şey istiyorsanız, Twoseven istediğiniz hizmettir. Basitlik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır ve doğrudan tarayıcınızdan çalışır. Hizmet YouTube, Vimeo, Netflix, Crunchyroll ve özel videoları destekler. 

iki yedi
Kaynak: Twoseven

Hepsi bu kadar değil, uygulamanın yerleşik metin ve video yetenekleri vardır, bu da deneyiminizi diğer kişiyle paylaşmak için herhangi bir üçüncü taraf uygulamasına ihtiyacınız olmayacağı anlamına gelir. Kulağa ilginç geliyor mu? Sen mal alabilirsiniz  burada.

Twoseven uygulaması

2. Senkronizasyon

Syncplay, VLC ve Media Player Classic dahil olmak üzere en büyük video oynatıcıların tümü ile uyumlu, kullanımı ücretsiz bir çoklu platform hizmetidir. Yerel olarak bir sabit sürücüde depolanan arkadaşlarınızla video akışlarını senkronize etmenize olanak tanır. Buradan indirebilirsiniz  .

Senkronizasyon
Kaynak: Syncplay

3. Birlikte izle

Uygulama, kayıt gerektirmeden arkadaşlarınızla gerçek zamanlı olarak çevrimiçi video izlemenizi sağlayan oldukça basittir. Tek ihtiyacın olan bir takma ad ve gitmeye hazırsın.

watch2gether
Kaynak: Watch2gether

Servis ayrıca size kendi arkadaşlarınızı bir sunucuya davet etme veya halihazırda çalışmakta olan bir sunucuya katılma seçeneği sunar. Tıklayarak başlayabilirsiniz  burada .

Watch2gether hizmeti
Kaynak: Watch2gether

4. Tavşan

Videoları senkronize etmekten çok daha fazlasını yapmanıza izin veren daha güçlü bir araç arıyorsanız, ihtiyacınız olan şey Tavşan. Hizmet, bir kullanıcının her türlü içeriği birden fazla cihaz arasında uzaktan senkronize etmesini sağlar.

Tavşan
Kaynak: Pro Giriş Yap Giriş Yap

Rabbit, YouTube veya Netflix'ten videoları senkronize etmenin yanı sıra oyunları, belgeleri ve çok daha fazlasını senkronize edebilir. Arkadaşlarınızı davet etmek için odanın bağlantısını paylaşın. Hizmet ayrıca kullanıcıların metin ve görüntülü aramalar yoluyla gerçek zamanlı olarak birbirleriyle sohbet etmelerini sağlar. Buradan alabilirsiniz  .

tavşan servisi
Kaynak: Google Chr


5. Plex VR

Plex VR, video senkronizasyon deneyimini yepyeni bir düzeye taşıyor. Hizmet, yalnızca bir ekranı paylaşmak yerine, arkadaşlarınızla sanal bir çatı katı dairesini ve arabalı sinemayı paylaşmanıza olanak tanır.

Plex VR
Kaynak: APKPure

Bu paylaşılan sanal alanlarda, birkaç kullanıcı birbirleriyle sohbet edebilecek ve herhangi bir kullanıcının Plex medya kitaplığından kaynaklı videoları izleyebilecek. Kullanıcılar ayrıca ekran boyutunu kendi tercihlerine göre bağımsız olarak ayarlayabilirler.

Plex VR hizmeti
Kaynak: The Verge

Plex VR ayrıca herkese odada kendilerini temsil eden bir avatar verir. Ancak, hizmeti kullanmak için Google Daydream, Gear VR veya Oculus Go uyumlu bir donanım gerekir. Bir VR'niz varsa, buradan Plex VR'yi indirebilirsiniz  .

Plex VR video senkronizasyonu
Kaynak: Neowin

En sevdiğiniz programları izlemek için yanınızda insanlar olsun ya da olmasın, bu hizmetler karantina döneminde sizi meşgul edecek.

0 Yorumlar